vrijdag, september 08, 2006

Munjo, A dog's life

Vandaag vonden de eerste opnamen plaats van Munjo's eerste film "Munjo, A dog's life", die volgend jaar met kerst in de nederlandse bioscopen zal draaien. Voor de locatie hadden we ons oog laten vallen op de Veluwezoom; daar is op vrijdagmiddag geen kip te bekennen en kon onze actrice in spé eerst haar energie kwijt tijdens een flinke wandeling. Na een tiental takken te hebben versleept en aangeknaagd, was ook de plankenkoorts verdwenen en speelde ze de geplande scènes buitengewoon natuurlijk en professioneel.
Voor de fans vast een voorproefje van de komende kaskraker. In dit fragment ontdekt Munjo in de bosjes het stoffelijk overschot van Lassie, haar geduchte concurrente.
Het is goed te zien hoe verheugd ze is met deze vondst! Later in de film zal blijken dat de zaak nog een staartje krijgt.... maar het zou flauw zijn hierover nu al teveel te verklappen!

Dames en heren, uw aandacht voor.... MUNJO!
(zet het onderstaande adres in je adresbalk, of klik op een van de plaatjes)

http://video.google.nl/videoplay?docid=2420299840508034346




http://img126.imageshack.us/img126/4412/hei3wt2.jpg

Een wat groter plaatje.

2 Comments:

Blogger imke said...

Ik kan niet wachten tot de premiere!
Bij voorkeur natuurlijk in Tuschinski,Munjo in een limo, een rode loper en bekend nederland op z'n premierebest.

Je mag mij ook een keer uitleggen hoe je, wanneer je op de foto klikt, iets anders krijgt dan dezelfde foto maar dan groter.

10:29 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi, hoi,
Banjer vraagt zich af of hij niet ook een rolletje kan krijgen. Hij verwacht veel van deze film en zou graag zijn debuut willen maken bij Munjo. Vooral de locatie spreekt hem erg aan :-)

12:46 p.m.  

Een reactie posten

<< Home