vrijdag, september 29, 2006

Teambuilding met Tarzan

Een kaart met een kinky badeendje nodigde de vrouwelijke helft van het team uit voor een heuse "Ladies Night". De eend in kwestie keek ondeugend uit haar rubber oogjes, maar liet niets anders los over de invulling van het festijn dan dat mannen niet welkom waren. In de teamkamer werd dagenlang wild gespeculeerd onder de uitgenodigde dames. De collega bij wie de avond zou worden gehouden, liet behalve geheimzinnige glimlachjes niets los...; het werd gewoon léuk en we zouden het wel zíen! Juffen zijn doorgaans erg nieuwsgierig, dus de spanning was bijna ondraaglijk.

Arnhem 20.30

Hoewel sommigen nog steeds denken dat het om een verkoopparty van plastic opbergdozen zal gaan, zijn de verwachtingen bij de meeste genodigden toch iets hoger gespannen. Opgewonden giebelend en in afwachting op wat gaat komen, zitten we bij elkaar. Gelukkig zijn er selderij-stengels, tomaatjes en M&M's om op te knagen. Eigenlijk is het al leuk om eens met vrouwen-onder-elkaar te zijn. Dan neemt één van de dames, die ik vaag herken uit mijn zaterdagbaan-bij-de-Hema-periode, het woord. Ze vertelt dat ze consulente is en heel veel leuke spulletjes voor ons heeft meegebracht. Spulletjes met batterijtjes, spulletjes met smaakjes maar vooral spulletjes die garant staan voor veel nachtelijk genot. De prijsjes varieëren tussen de vijf en de vijftig euro en ze weet zeker dat er voor ieder voor ons wel een leuk artikeltje tussen zit. Hier en daar verslikt iemand zich in groenvoer of snoep. Willen we wel geconfronteerd worden met spulletjes waar ons hart sneller van gaat slaan, ten overstaan van alle collega's... hoe gaat manlief reageren als we met een gevulde tas vol erotische versnaperingen thuiskomen...?
In de volgende twee uur tijd gaan in rap tempo de diverse producten van hand tot hand, terwijl de dame verhaalt over duurzaamheid en gebruiksgemak. Er komen dingen voorbij waarvan ik me niet kan voorstellen dat je ze zonder lachbui te veroorzaken kan integreren in je nachtelijke avonturen. Het badeendje van de kaart blijkt in werkelijkheid een vermomde vibrator, een koddig paars molletje van rubber is bereid tot inwendig onderzoek en decoratieve stokjes met veertjes blijken "Teasertjes". Er zijn trillende eieren die met bijgeleverde roze afstandsbediening in werking treden. We lachen ons rot als we horen dat bij deze handeling ook ándere in de buurt aanwezige eitjes "af kunnen gaan". Daar kun je leuke rotgeintjes mee uithalen... De consulente is deze reacties wel gewend en gaat onverdroten door.
Wat te denken van een soort trillende passiebloem die je volgens de mevrouw ook heel best als drijfobject in een schaal kunt leggen... ik zie het al voor me! Vrouwvriendelijk betekent blijkbaar dat de speeltjes pastelkleuren hebben en een weloverdachte vormgeving. Je hoeft je er niet langer te schamen, je kunt ze gewoon in de vitrinekast zetten als kunstzinnig object en geen kind kijkt vreemd op wanneer mamma een eigen badeendje op de badrand plaatst.

Op een aantal producten is minder artistiek talent losgelaten en is de regel "Hoe duurder hoe beter" van toepassing. Een opgetogen gemurmel weerklinkt in de kamer wanneer de "Tarzan" in beeld komt. Tarzan is groot, lenig en gemaakt van onbehaard siliconenspul. Hij ziet er zeker niet koddig uit. Tarzan kan álles, wordt ons verteld. Tarzan is ook erg duur en kost maar liefst vijfenvijftig euro. Het publiek werpt steelse blikken op de joekel en bij rondgang worden alle functieknopjes geprobeerd. Tarzan was blijkbaar het topstuk uit de collectie, want na hem is de presentatie ten einde. We mogen nu onze bestellingen discreet in een boekje noteren, terwijl alle hebbedingetjes staan uitgestald op een tafel.
Omdat Peer deze Blog ook leest en het een Sinterklaaskadootje voor hem betreft, kan ik hier niet uitwijden over mijn aankoop, als ik dat al van plan was. Ik vond het een erg gezellige en inderdaad leuke avond, heb in tijden niet zo hard gelachen of collega's zo horen schateren. Teambuilding èn bijscholing op het gebied van speelartikeltjes, we waren er echt aan toe!

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik hoop toch zo dat het géén buttplug is! :p

10:11 p.m.  
Blogger Maaike said...

Ik zeg níets!

10:20 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Peer,
Maaike heeft toch nog maar weinig losgelaten over de genotsartikelen voor de man, dat varieerde van snoepkettingen tot veelkleurige gatenvullers. Ben benieuwd wat de Sint voor jou in petto heeft, hihihihi

11:03 p.m.  
Blogger imke said...

Haai Maaik,

Ik kan weer plaatjes posten en jij misschien ook: Clear je browser cache: extra-> internetopties-> bestanden verwijderen en instellingen bestanden weerhgeven en dan alles weghalen. Let op, niet je GIROTELCOOKIES! (ervaringswijsheid)
Succes!

5:57 p.m.  

Een reactie posten

<< Home