vrijdag, maart 16, 2007

Flyer


Ik heb meegeholpen aan het ontwerpen van een flyer. Binnenkort exposeert onze school de gemaakte kunstwerken van het Leonardo da Vinci-project in brasserie Dudok in Arnhem. Daar moest natuurlijk ruchtbaarheid aan gegeven worden, in de vorm van een pakkende flyer. Ik heb de tekst en de foto's aangeleverd en een grafisch ontwerper maakte er iets moois van. Iedereen die nieuwsgierig is geworden nodig ik van harte uit om in de maand april een bezoekje te brengen aan Dudok!



maandag, maart 12, 2007

No comment!

Heb vandaag een voltallige tv-ploeg weggestuurd bij mijn voordeur... er was iets met een enorme envelop... Right! Die gasten waren gewoon uit op mijn ultra-geheime ontwerp!
Ik zag er al een paar sneaky naar binnen gluren, alsof de Eye-Deal pontificaal in de woonkamer zou staan... tsssk! Gelukkig droop de crew af toen ik dreigde mijn Grote Zwarte Hongerige hond los te laten (er niet bij vermeldend dat Munjo naast dat alles voornamelijk en speels en aardig is en bovendien dol op visite met interessante stokken).
Op school is het al niet beter gesteld met de vergaande nieuwsgierigheid. Een normaal erg aardige collega heeft gedreigd mijn kleuters onder druk te zetten om achter het Eye Deal-concept te komen en heeft zich ziek gemeld om haar snode plannen uit te werken. Het moet niet gekker worden...
Tot aan juni komt niemand ons huis meer in, laat staan dat ik ook nog maar íets loslaat over het ultieme gebruiksgemak en het gedurfde design van mijn vinding!



Je hebt overigens nog 2 dagen de tijd om je concurrerende ontwerp in te sturen! Good luck!http://www.ontwerpwedstrijd.com/frontpage3.asp?show=klanten&sub=insturen

zondag, maart 11, 2007

Een middag met Helga

Peer heeft een ander...
Na bijna vijftien jaar samenzijn moest het er blijkbaar toch van komen...
Peer's nieuwe liefde heet Helga en hij laat geen vrije dag voorbij gaan zonder haar op te zoeken, om 's avonds voldaan en met rode konen terug te keren...
Helga is geweldig en gewillig en bijna alleen van Peer...
Helga is onvermoeibaar en houdt, net als Peer, van vissen...
Helga is een roeiboot.
Vandaag mochten Alex en ik mee naar Lobith en bleek de dame in kwestie redelijk plomp, lomp en zompig te zijn. Bovendien was ze traag van begrip en lag ze aan een stevige ketting.
Zodra ik dit alles op mijn jaloerse gestel had laten inwerken, klom ik gretig aan boord.
Samen met Helga toerden we over de privé-waterplas. Ze liet ons flink roeien, maar bleek uiterst geschikt. Onze missie; het vinden van een beverburcht, was succesvol. Helaas lieten de bewoners zich niet zien, maar dat mocht de pret niet drukken! Helga mag blijven!

zaterdag, maart 03, 2007

Eye Deal


Waarschijnlijk aangestoken door het Leonardo Da Vinci-project waar we op school aan werken heb ik mijn eerste uitvinding gedaan. Mijn product zal, eenmaal te koop, frustraties aan de wastafel drastisch doen afnemen. Het geniale ontwerp van de "Eye Deal" is onderweg naar de Hema-OntwerpWedstrijd en zal een gooi naar de prijzen gaan doen. In juni wordt de uitslag pas bekend gemaakt, dus het duurt nog even tot ik weet of er reden is tot een feestje. Ik vertrouw er maar op dat de jury uit deskundige mensen bestaat die een kwaliteitsontwerp van (klein) formaat weten te herkennen. Ach ja, de voorpret is eigenlijk het leukst... ik zie mijn product al in de talloze winkels liggen en ben nu al trots. Helaas staat nergens in de regelementen iets te lezen over de grootte van het te winnen kapitaal...